Vele bedrijven
gingen jou voor!

Vele ondernemers en organisaties scoren dagelijks met Heibel! Met de ontwikkeling van websites voor verschillende branches beschikken wij over de expertise die jij nodig hebt. Bekijk hier onder een aantal onze opdrachtgevers en projecten. Hecht je meer waarde aan een persoonlijke ervaring? Wij stellen je graag aan onze opdrachtgever(s) voor!

Scoren in Google

Scoren in Google

Optimaliseer elke pagina voor een optimaal resultaat

Responsive website

Responsive website

Jouw website optimaal geschikt voor desktop smartphone en tablet

Eenvoudig beheren

Eenvoudig beheren

Het CMS zorgt ervoor dat jij 24/7 baas bent over jouw website

image

Keuning Letselschade Advocaten

Keuning letselschade advocaten, Friese advocaten, die met beide benen op de grond staan. Voor Keuning hebben wij de website ontwikkeld. De website met een open CMS is 24/7 beheerbaar

Case van Keuning Letselschade Advocaten

image

Atsma Products

Atsma Products heeft zich in de interieur- en exterieurbranche de afgelopen 12 jaar ontwikkeld tot een specialist op het gebied van vloer- en gevelbekleding. Voor Atsma heeft Heibel de online presentatie verzorgt met een website en e-mailmarketing.

Case van Atsma Products

image

MSH Metaal

MSH Metaal is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en bouw van constructiewerken. Een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Heibel heeft met een team van online specialisten de nieuwe website ontwikkeld.

Case van MSH Metaal

image

A.J. Catering & Meer

A.J. Catering & Meer is een onderneming die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca, catering en dienstverlening. Aandacht voor detail en presentatie is naast persoonlijk contact en een uitstekende kwaliteit het sleutelwoord voor deze onderneming. Vanuit deze gedachte heeft Heibel een nieuwe website ontwikkeld.

Case van A.J. Catering & Meer

image

Weidse Blik Tuin & Dier

Weidse Blik Tuin & Dier is een speciaal zaak die zich onderscheidt door niet alleen een top assortiment maar ook door een geweldige service. Deze service willen ze ook informatief op de website aanbieden, dit is het uitgangspunt voor de nieuwe website van Weidse Blik Tuin & Dier.

Case van Weidse Blik Tuin & Dier

image

ABC Achtkarspelen

Achtkarspelen Bedrijven Contact is hét netwerk van Achtkarspelen. Voor deze unieke vereniging heeft Heibel de website mogen ontwikkelen. De website is responsive gemaakt, hierdoor is de website goed leesbaar op alle apparaten.

Case van Achtkarspelen Bedrijven Contact

Benieuwd naar meer cases? Wij overtuigen jou graag van ons product en komen graag met jou in contact!